9,1
3.802 beoordelingen
Yaris-Hybrid-Business-1920-1080-DEF2.jpg

Yaris Hybrid Business Edition

Nu vanaf € 28.195,- of € 181,- netto bijtelling p/m*

Plan proefrit Brochure aanvragen

Slim zakendoen? Stap in de Yaris Hybrid Business Edition. Geniet van z’n standaard automaat en rijd tot 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker. Aan boord zorgen slimme innovaties ervoor dat u continu ‘connected’ blijft en eenvoudig uw bestemming bereikt.

Toyota-Yaris-interieur-voorstoelen-1.webp
De voordelen van zakelijk hybride rijden:
  • Tot 50% elektrisch rijden
  • Standaard automaat
  • Laag verbruik en CO₂-uitstoot 
Yaris-1.5-Hybrid-Business-Plus_blue_90gr_1920x1080.jpg
Waarom kiezen voor de Yaris Business Edition?

Met de stijlvolle Toyota Yaris Business Edition rijdt u comfortabel van afspraak naar afspraak en laat u overal een goede indruk achter. Het interieur is verrassend ruim en volledig gericht op de zakelijke rijder. Door z’n compacte buitenmaten en dynamische rijeigenschappen voelt de Yaris zich net zo thuis in de stad als op de snelweg. En het mooie is, de nieuwe generatie Hybrid is nóg schoner en efficiënter. U rijdt tot 50% van de tijd elektrisch, in de stad zelfs tot 80%. Ga de toekomst duurzamer tegemoet en kom langs voor een energieke proefrit.

Yaris Business Edition: alles voor de goede zaak

Standaard is de Yaris al een opvallende verschijning. Maar als Business Edition met z’n 16” lichtmetalen velgen komt hij helemaal goed voor de dag. Deze zakelijke uitvoering is verder uitgerust met o.a. Apple Carplay/Android Auto en het 7” Toyota Touch® 2 multimediasysteem. Hierdoor blijft u eenvoudig ‘connected’ met uw favoriete apps. Daarbij vergroot Toyota Safety Sense 2 uw veiligheid onderweg met innovaties als Adaptive Cruise Control, Lane Trace Assist en Pre-Collision System. Investeren in de toekomst? Maak een proefritafspraak. 

Plan een proefrit Stel samen Brochure aanvragen

Disclaimer:

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 37,10% inkomstenbelasting.

Actieperiode loopt van 01-05-2022 t/m 29-02-2024 (uiterste registratiedatum 31-03-2024). Actie is geldig voor zakelijke aanschaf. Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.