9,2
3.841 beoordelingen
Terug naar overzicht
Exterieur.jpg

De Nieuwe Toyota Yaris Cross

ontdek de ultieme allrounder

Vanaf vandaag is de nieuwe Toyota Yaris Cross bij ons te bewonderen. De eerste indruk van de Yaris Cross: een gave, krachtige en compacte SUV. Hij is breder, langer en hoger dan de gewone Yaris en lijkt ook wel op de RAV4.

Vanaf vandaag is de nieuwe Toyota Cross bij al onze vestigingen te bewonderen. U kunt vanaf vandaag ook een proefrit inplannen om echt het gevoel te beleven in de nieuwe Toyota Yaris Cross.

Plan nu uw proefirit Vraag een offerte aan Vraag brochure aan

De Toyota Yaris Cross is een puur Europese auto. De Europese afdeling van Toyota heeft de Yaris Cross ontwikkeld en heeft de compacte SUV perfect afgestemd op de wensen van de Europese klant. Daarom is de Yaris Cross compact en zuinig, maar heeft hij toch de stoere uitstraling van een SUV.

De Yaris Cross heeft hetzelfde hybride systeem als de Yaris. Dat betekent 116 pk (85 kW) vermogen uit een 1,5-liter benzinemotor en een elektromotor. Het vermogen wordt via een CVT-automaat naar de wielen overgebracht.

De Toyota Yaris Cross heeft de stoere uitstraling van een SUV. De Adventure-uitvoering heeft een nóg avontuurlijker vormgeving. Die is voorzien van robuuste kunststof beschermdelen in de voor- en achterbumper, zilverkleurige dakrails en donkergrijze lichtmetalen 18-inch wielen. Het interieur heeft een extra zwarte aankleding: ook de hemelbekleding is zwart en er zijn diverse details in zwarte pianolak afgewerkt. Hij heeft een bagageruimte van minimaal 390 liter.