9,2
3.830 beoordelingen
check-uw-algemene-voorwaarden-cib-1280x513.jpg

Voorwaarden

Op deze pagina vindt u de verschillende voorwaarden die van toepassing zijn op onze diensten en producten.

De ADG Groep is lid van de branchevereniging BOVAG. Er zijn verschillende voorwaarden van toepassing, afhankelijk vanuit welke hoedanigheid en voor welke dienst of product er een overeenkomst tot stand is gekomen. Middels deze pagina geven we transparantie en duidelijkheid met betrekking tot deze voorwaarden. De voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en producten. Als ADG Groep streven we er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen. Daar waar er vragen zijn of twijfel, schroom dan niet om contact op te nemen. We denken graag oplossingsgericht mee.

BOVAG Voorwaarden Particulier

Als er vanuit uw privé-situatie een overeenkomst tot stand is gekomen, gelden de ALGEMENE VOORWAARDEN BOVAG AUTOBEDRIJVEN KOOP/ REPARATIE & ONDERHOUD. Deze voorwaarden zijn te vinden op de site van de Bovag.

ALGEMENE VOORWAARDEN BOVAG AUTOBEDRIJVEN KOOP/ REPARATIE & ONDERHOUD
BOVAG Voorwaarden Zakelijk

Als er vanuit uw zakelijke-situatie een overeenkomst tot stand is gekomen, gelden de ALGEMENE VOORWAARDEN ZAKELIJKE MARKT BOVAG AUTOBEDRIJVEN KOOP/REPARATIE & ONDERHOUD . Deze voorwaarden zijn te vinden op de site van de Bovag.

ALGEMENE VOORWAARDEN ZAKELIJKE MARKT BOVAG AUTOBEDRIJVEN KOOP/REPARATIE & ONDERHOUD
Toyota Plus Occasion Voorwaarden

Standaard zijn de Garantie Voorwaarden van de BOVAG van toepassing op occasions. Kiest u voor een Toyota Plus Occasion? Dan kiest u voor zekerheid. Wat er precies onder de garantie valt van een Toyota Plus Occasion leest u in dit document. De garantievoorwaarden vindt u ook op www.toyota.nl

Toyota Plus Occasion Garantievoorwaarden
Verkoopvoorwaarden Toyota

Er zijn verkoopvoorwaarden van toepassing op nieuwe auto's. Deze voorwaarden zijn te vinden op www.toyota.nl

Verkoopvoorwaarden Toyota