9,2
3.841 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ADG Groep

9,2

3.841 beoordelingen

Goede service erg tevreden over service en klantvriendelijkheid ??????

Toyota eigenaar
05-06-2024

eerste beurt Aygo X belachelijk duur Breng mijn auto langs voor de eerste beurt na 14000 kilometer en mag even 370 euro aftikken. Echt belachelijk duur

R. N
28-05-2024

Kleine beurt en APK - Toyota Auris Hybride Ik ben tevreden met de uitleg, de uitvoering en de kosten van de kleine beurt en APK. Beetje teleurgesteld over inwendige schoonmaak van het interieur en velgen. Doe ik zelf stukken beter.

J.W. v. Beveren
16-05-2024

Alleen als je je auto kwijt wilt moet je hierheen Auto heeft 165000 gelopen Beurt uitgevoerd van 135000 Aangegeven dat auto veel of road heeft gereden. Geen olie ververst!! Geen filters vervangen!! Auto is alleen nagekeken als voor een beurt van 135000 ipv 165000! Motorkap klapperde op en neer op de snelweg na ophalen. Wat bleek dat hij niet eens dicht was gedaan. Gelukkig was enkel de schrik er groot! Motorkap bolt ook iets waarschijnlijk door de klap! Op factuur stond niet wat er was gedaan aan de auto! Bij bellen wisten ze ook niet wat ze hadden gedaan! Alleen nakijken was het antwoord. Dit was overigens 2 de keer dat deze garage slecht onderhoud heeft geleverd. Nu maar eens een review. 1 keer kan we zijn allemaal mensen die fouten kunnen maken. Maar 2 keer is gewoon een slechte garage. Nooit heen gaan!!!

C. V
15-05-2024

Top service Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en de service is ook uitstekend

M. D
15-05-2024

Goede auto Gewoon tevreden tot nu toe.

H.J. B
10-05-2024

Goede service en eerlijke prijzen Altijd goed geholpen door deze dealer. Eerlijke prijzen. Er staat op mijn verzoek altijd een leenauto klaar als mijn auto voor onderhoud gaat. Vaak zelfs de leenauto waarvoor ik mijn voorkeur heb gegeven. Echte aanrader dus! Wel even een waarschuwing. Als je eenmaal een Toyota hebt, dan heb je nooit een goed excuus om een nieuwe te komen. Ze zijn namelijk niet kapot te krijgen!

Remco Ockeloen
07-05-2024

Zeer tevreden. Vanaf het moment dat de auto is gekocht tot nu toe ben ik zeer tevreden over de service en omgang met de medewerkers.

J. Doek
02-05-2024

Goede en snelle service. Makkelijk contact. Klantvriendelijk.snelle en goede service.

A. O
27-04-2024

Goede services

A. S
26-04-2024

vriendelijk en vakkundig en vooral een subliem service gerichte aanpak, een voorbeeld voor veel dealers! steenmarter onder de motorkap gehad, schade werd door de dealer kostenloos hersteld! service? een hele dikke 10

Toyota eigenaar
18-04-2024

Al jaren een TOP bedrijf Ben bijna altijd tevreden.

Toyota eigenaar
11-04-2024

Noordelijke nuchterheid Zeer klantvriendelijk en nemen alle tijd voor je. Service gaat verder dan de voordeur; je wordt steeds netjes te woord gestaan. Totaal niet opdringerig wat wij als zeer prettig hebben ervaren.

Aggie
10-04-2024

Hier kom je graag terug Betrouwbare, snelle en vriendelijke mensen

Toyota eigenaar
05-04-2024

Service Tevreden met de service en vriendelijk geholpen door het personeel

Toyota eigenaar
04-04-2024

Vriendelijk personeel Al jaren klant en in die jaren de garage zien groeien tot het bedrijf wat er nu staat. Mooi om te zien en vriendelijk personeel wat je graag te woord staat

M. M.
04-04-2024

Goede service Ik ben erg tevreden, met mijn nieuwe Aygo X. Geniet er elke dag van.

Toyota eigenaar
04-04-2024

Kundig personeel Vriendelijk personeel met kennis van zaken

Toyota eigenaar
22-03-2024

Prima ervaring Ik ben prima geholpen bij de vestiging Groningen. En bij aflevering van de auto werd alles in alle rust uitgelegd, dat was erg prettig. Niet het gevoel gehad dat de auto al verkocht was en red je er maar mee.

Toyota eigenaar
22-03-2024

Goede en behulpzame service Ik ben zeer tevreden tot nu toe over alles

Toyota eigenaar
21-03-2024

Top verkoper Ik ben zeer tevreden over de manier en medewerking van de verkoper. Hij dacht op alle manieren met me mee. Zelden iemand gezien met zo veel passie voor zijn job

G. N
21-03-2024

Goede service Goed geholpen en van informatie voorzien. Zowel over de auto, financiering als verzekering. Maar ook bij de aflevering wordt alles goed en duidelijk uitgelegd.

R. B
21-03-2024

Prima begeleiding. Ik kan niet anders dan heel erg tevreden zijn.

Toyota eigenaar
21-03-2024

Geweldige service ! Ik ben erg tevreden over de service en het vakmanschap vh personeel !

Henri
21-03-2024

De verkoper heeft ons uitgebreid geïnformeerd op een hele prettige manier m.b.t. de aankoop! De aankoop van mijn Toyota was een hele prettige ervaring. Ik zit nu met liefde in mijn auto, terwijl ik een hekel had aan auto rijden!

B. O
15-03-2024

Goede service Altijd vriendelijk en goede service

G. Z
08-03-2024

J.H. Dijck
07-03-2024

Service top Zeer goed

J. Boer
03-03-2024

J. Klok
24-02-2024

Super Ik ben erg te spreken over de vriendelijkheid en de goede service

A.L. M
23-02-2024