9,2
3.858 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ADG Groep

9,2

3.858 beoordelingen

Goede en vertrouwde service. Ik ben heel blij en tevreden over mij toyota aygo grootbeurt. De monteur Meneer Jeroen heeft mij goed en netjes àlles uitgelegd over de werkzaamheden. Ik ben ook tevreden over de informatie gekregen van Meneer Peter Strijker. Ik ben heel erg dankbaar aan beide en de hele team. Echt een aanrader bij Toyota Veendam.

Salin.
16-01-2024

Zeer tevreden! Al jaren klant. Altijd vriendelijk personeel, verstand van zaken, goede service en onderhoud tegen een betaalbare prijs.

T. Houtman
11-01-2024

Goed behandeld. En zeer tevreden

J. B
03-01-2024

Goeie service. Zeer tevreden en netjes behandeld, altijd vriendelijk personeel.

H. S
28-12-2023

Uitstekende service Wij zijn nu al weer een paar jaar bij deze dealer en we worden altijd netjes en correct geholpen met duidelijke kosten voor het onderhoud. Al met al een fijne garage die ik zeker aanraad.

J B
21-12-2023

super georganiseerd en snelle service

I. Batanjski
14-12-2023

Goede service, fantastische uitleg van Lennard en een genot om in te rijden de RAV4 hybride!

M. Plsm.
14-12-2023

Plezierig contact en goede service.

H.G. D
12-12-2023

Top service! Zeer tevreden over de service en alle hulp die we hebben gekregen. Daarom hier ook onze nieuwe auto weer gekocht. Er gaat niets boven de kwaliteit van Toyota.

Leffers
07-12-2023

Yaris geweldige auto Dit is mijn 3e yaris. Heerlijke auto. Echt super. Bij Toyota Emmen heel goed geholpen. Zijn zeer behulpzaam, vriendelijk.

Toyota eigenaar
02-12-2023

Goede service en vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
30-11-2023

Top service

T.K. Van Bruggen
29-11-2023

Goede Service Prima garage. Ga er jarenlang heen.

Toyota eigenaar
28-11-2023

Goede service Goede service, vriendelijke behandeling, duidelijkheid, gastvrij mbt wachttijd.

Toyota eigenaar
23-11-2023

Uitstekende services Zeer tevreden met Toyota

T.H. Weij
18-11-2023

Goede service Zijn doen hun werk goed en degelijk.

M.H. E
17-11-2023

De keuze en de levering van de Bz4x Onlangs de keuze gemaakt voor een ev. Door de verkoper uitermate professioneel en op vriendelijke wijze geïnformeerd. In de gelegenheid gesteld een uitstekende proefrit te kunnen maken. Tja en dan ben je verkocht een fantastische auto. Door de verkoper goed geïnformeerd over de aflevering. Uiteindelijk de aflevering. Goed geïnformeerd door de verkoper over de auto. Kortom zeer tevreden over de auto en de verstrekte info door de verkoper en de aflevering van de auto.

M. S
09-11-2023

Zeer goede service Vlotte behandeling en goede service

G. Moed
03-11-2023

Prima Alles puik in orde

H. E
01-11-2023

Goede service Gewoon een heel goed bedrijf, worden altijd netjes en vriendelijk behandeld

Toyota eigenaar
26-10-2023

Top dealer Heel tevreden over de aankoop van mijn auto zeer vriendelijk en professioneel geholpen . Dit is de 2e auto die ik daar gekocht heb en ik kom er zeker weten weer

M.J. Schuurman
25-10-2023

Prima Toyota dealer ADG Veendam een prima bedrijf om een auto aan te schaffen. Je wordt er begrepen en uitstekend geholpen.

B. R
25-10-2023

Klantvriendelijk Uitstekend geadviseerd en op weg geholpen door Aldo en Bas.

E. Haveman
25-10-2023

D. P
25-10-2023

Goede service Ik ben erg goed geholpen op een rustige vriendelijke manier, ze nemen alle tijd voor de klant.

Toyota eigenaar
24-10-2023

betrouwbaar Toyota geeft mij het gevoel dat ik in een betrouwbare auto rijd en dat geeft een goed gevoel.

B.M. Soolsma
20-10-2023

prima service erg tevreden over hoe het allemaal is gegaan , prima afspraak in overleg , alles is prima uitgelegd bij het brengen , en ophalen , alleen jammer dat het probleem van de navigatie niet kon worden opgelost [ kwakkelende stem , helft word ingeslikt }

N. Klein
19-10-2023

Top service Door een blessure kon ik de auto niet naar de garage brengen. Geen probleem voor de garage, ze hebben de auto gehaald en weer teruggebracht. Top service.

W. P
18-10-2023

Goede service. Ik kwam voor de eerste keer bij de dealer. Ik rij nog maar een jaar in een Toyota-CHR. De auto was toe aan een onderhoudsbeurt. Ik heb de contacten met de dealer als bijzonder prettig ervaren. Goede uitleg, heldere nota en een schone auto. Keurig.

A. Luining
12-10-2023

Prima bedrijf Ben heel tevreden over zowel de auto als de garage.

G. R
11-10-2023