9,1
3.804 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ADG Groep

9,1

3.804 beoordelingen

ADG Veendam Een transparant bedrijf waarbij je altijd goed en prettig geholpen wordt. Bij evt. vervanging van onderdelen wordt je netjes gebeld en gevraagd of ze dit mogen uitvoeren.

Toyota eigenaar
21-07-2023

Goede service Ik ben erg tevreden over het uitgevoerde onderhoud, aangegeven dat de airco stink daar is naar gekeken. En rook bij ophalen weer heerlijk fris. Ook de optie voor een leenauto is erg prettig. Zeer fijne auto's en zeer plezierig dat deze mogelijkheid bestaat om gebruik van te maken.

Angelique
20-07-2023

Prima bedrijf. Vriendelijke ontvangst,vriendelijke receptie,korte wachttijd,betrouwbaar bedijf van een betrouwbaar merk.En dat in een tijd dat betrouwbaarheid iets van vroeger lijkt, iets wat je je niet meer tegen komt.

Toyota eigenaar
20-07-2023

Inderdaad goede service! Ben erg tevreden hoe ze mij en de auto omgaan, chapeau ??

D.M.P. J
20-07-2023

Warm aanbevolen! Bandenspanning, olie, ruitenwisser vloeistof en ga maar door. Doe ik nooit. Ik ben een van de ‘geen gedoe’ klanten. Iemand met twee linkerhanden die nooit de motorkap zelf zal openen. Maar dat geeft niets, want het wordt allemaal al vele jaren voor me gedaan. En goed ook. Door mensen die ik vertrouw! Dus……warm aanbevolen!

M.P. Menheere, Emmen
18-07-2023

Blij met de service! Ik word altijd goed geholpen. De service is prettig en het contact voelt persoonlijk. Aanrader!

Toyota eigenaar
14-07-2023

Goede servive. Wij zijn erg tevreden met de service en de vriendelijkheid waarmee je geholpen wordt.

H.C. D
14-07-2023

Goede inruil goed en geduldig geholpen vriendelijke verkoper, zet niet onder druk dus zeer tevreden

A.B.H. R
13-07-2023

Goede service Ben zeer tevreden over de goede service en persoonlijke benadering

Bert
12-07-2023

Aandacht, goede service, correcte afhandeling, en afspraken nagekomen Bij geconstateerde haarscheurtjes in de achterbanden werden deze kosteloos vervangen, een actie die door mij erg op prijs werd gesteld.

J.C. K
27-06-2023

Goede service Kreeg spontaan een leenauto aangeboden, welke ik volgetankt weer inleverde.

Toyota eigenaar
23-06-2023

Uitstekende service Deskundig en vriendelijk personeel. Ook wordt er goed meegedacht door het personeel. Kortom een prima bedrijf.

M. S
22-06-2023

prettig bedrijf kundig en vriendelijk personeel,zeker aan te bevelen.

D.R. V
22-06-2023

Goede service Ben zeer tevreden

D. V beets
20-06-2023

Goede service, nette werkplaats, fijne wachtruimte, goede kwaliteit koffie. Fijne en duidelijke uitleg van de uit te voeren werkzaamheden. Zeer redelijke reparatiekosten.

J.W. V. Beveren
15-06-2023

Prima service Geweldige auto, goede service,allemaal erg vriendelijk en behulpzaam.

M.H. R
15-06-2023

Goede service Al jaren super tevreden over de Toyota dealer

W. K
10-06-2023

Goede service Zeer klant vriendelijk Goed geholpen en duidelijke uitleg.

A.H. Koning
02-06-2023

Prima service en geen verrassingen. Het personeel is vriendelijk en kundig.

Toyota eigenaar
02-06-2023

Goede service en attente verkoper Ik ben goed begeleid met de aankoop van mijn nieuwe auto en ik ben erg tevreden met mijn auto.

Toyota eigenaar
29-05-2023

Deskundig personeel, klantvriendelijk. Ik ben al jaren tevreden. Auto wordt goed onderhouden.

Toyota eigenaar
27-05-2023

Geweldige service Wij zijn zeer tevreden met de goede service en bovenal vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
26-05-2023

Geweldig goed geholpen bij de levering van mijn nieuwe Corolla GR Sport 2023. Wat een geweldige auto en goede service ?????? Geweldig geholpen bij de levering van mijn Corolla GR Sport 2023 echt een aanrader

H. M
25-05-2023

Goede oplossing In plaats van wachten of naar huis gaan..hebben we een heerlijke proefrit gemaakt in de yaris cross. Toen de chr klaar was werden we gebeld. Daarna weer terug naar de dealer

Toyota eigenaar
11-05-2023

zoals altijd service goed tevreden met de service en vriendelijk personeel

A.. M
11-05-2023

Goede services. Wij zijn tevreden over de services en vriendelijke personeel.

F. V
10-05-2023

Mijn eerste beleving door de BZ4X Een jaar gewacht maar erg beloond is mijn ervaring na nu 1000 km en een maand gebruik. De aanwezige technieken zijn logisch en uitvoerbaar. Zit en rijcomfort is erg fijn en naar persoonlijke smaak in te stellen. Kleur uitstraling model met Panorama dak geeft veel aandacht en mij plezier. Een dingetje blijft wel de reserve capaciteit van de batterij en het verbruik van het klimaat systeem. Voor nu geen direct probleem omdat wij in de winter geen grote afstanden rijden.

Toyota eigenaar
10-05-2023

ik rij al meer dan 20 jaar Toyota en ben ook niet van plan van merk te gaan veranderen je word altijd vriendelijk ontvangen en kunt ook vragen stellen over de evt onderhoud

Toyota eigenaar
03-05-2023

Zeer tevreden. Hartelijk ontvangst en een prima service.

Joop Doek
30-04-2023

D. Pheifer
29-04-2023