9,2
3.858 beoordelingen
ADGGroepToyota

Ons bedrijf

Welkom bij Auto Drenthe Groningen Groep

ADG Groningen, Veendam, Assen, Hoogeveen en Emmen

Vanaf 1 februari 2023 is Auto Drenthe Groep de samenwerking aan gegaan met Louwman. Door deze samenwerking kunnen we met trots ADG (Auto Drenthe Groningen) Groep introduceren: met twee extra locaties in Groningen en Veendam. Hierdoor Kunnen wij u een ruimer en breder aanbod bieden: met de merken Toyota, Suzuki, Lexus, BYD en Autohopper Autoverhuur.

Alle vijf bedrijven zijn al sinds jaar en dag een begrip in de regio en vertegenwoordigen al meer dan 50 jaar het merk Toyota in heel Drenthe en Groningen. Onze visie is om het meest aanbevolen en meest klantvriendelijke autobedrijf te zijn in de regio door de verwachting van u als klant te overtreffen. Onze kernwaarden zijn: klantgericht, eerlijk, vooruitstrevend, kwaliteit, open en altijd streven naar beter. De kleinschaligheid van de bedrijven en de betrokkenheid, vrijheid en zelfstandigheid van de medewerkers dragen positief bij aan het realiseren van deze visie. Door onze persoonlijke benadering voelt u zich snel thuis. De koffie staat voor u klaar, of u nu komt voor onderhoud, aanschaf of een gezellig praatje.

Onze kennis over het innovatieve, waardevolle merk Toyota delen wij graag met u. Wij zijn het aanspreekpunt voor de regio Hoogeveen, Assen, Emmen, Groningen en Veendam voor nieuwe Toyota ’s, gebruikte auto’s, financiering, operational lease, financial lease, private lease, onderhoud, onderdelen, airco, banden, schade etc. Kortom, alles voor uw Toyota onder een dak. Daarnaast zijn we in Hoogeveen en Veendam Suzuki-dealer en Lexus & BYD-dealer in Groningen.

Waarom kiezen voor ADG Groep?
  1. Het draait bij ons om mensen. We zijn een familiebedrijf en weten maar al te goed dat onze klanten en onze medewerkers het succes bepalen van onze bedrijven.
  2. Door de kleinschaligheid van de bedrijven en de betrokkenheid, vrijheid en zelfstandigheid van de medewerkers zit u altijd met de juiste persoon aan tafel.
  3. Door onze krachten te bundelen bieden we u een breder aanbod, kunnen we u sneller van dienst zijn en hebben we gunstige condities door inkoopvoordeel
  4. We streven altijd naar beter wat ertoe leidt dat we mee gaan met ontwikkelingen en daardoor ook uw partner blijven in de toekomst