9,2
3.858 beoordelingen
Toyota-Proace-City-1920x460a

Nieuwe Proace City

Laten we aan het werk gaan

Prijs vanaf (Incl. BTW) € 18.600,-

Disclaimer

De genoemde waarden zijn de hoogste of laagste voor de beschikbare motoren en niet noodzakelijkerwijs representatief voor een specifieke combinatie of uitvoering. Het brandstofverbruik en de CO2 emissies worden berekend op basis van een gecombineerde cyclus, conform algemeen geldende wetgeving.

Als compacte bestelauto heeft de Proace City grote ambities. Met deze Toyota zet je elke dag je beste beentje voort. Hij zit vol innovatieve technologie, moderne connectiviteit en geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor een vooruitstrevende batterij-elektrische aandrijflijn. De Proace City koppelt flexibiliteit en vlotte wendbaarheid met een krachtig nieuw design. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Een Proace City voor elk bedrijf

De compacte en veelzijdige Proace City is de ideale bestelauto voor elk bedrijf. Hij is geschikt voor de meest uiteenlopende taken en werkzaamheden. Met twee carrosserievarianten (City en City Long) en de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische aandrijflijn, hoef je nooit compromissen te sluiten. De modulaire Proace City heeft voor al jouw uitdagingen een oplossing.

Toyota-Proace-City-SL1
Toyota-Proace-City-SL2
Jouw werkplek onderweg 

Het slimme interieur van de Proace City is gemaakt voor het drukke leven onderweg, met al het comfort en gemak wat je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. De soepele rijeigenschappen en comfortabele stoelen maken ook langere ritten tot een genoegen. En met keuze uit twee of drie zitplaatsen kom je dankzij het stille interieur met zijn airconditioning altijd fris en uitgerust aan.

Werken, lunchen en ontspannen

Je bestelauto is meer dan alleen vervoer. Het is gedurende de dag ook je kantoor op wielen. Daarom maak je In het veelzijdige interieur van de Proace Citu van de neerklapbare middelste zitplaats een handig tafeltje om op te werken, of te lunchen.

Toyota-Proace-City-SL3
Toyota-Proace-City-SL4
Opbergruimte onder de stoel

Ruimte heb je nooit genoeg. In de Proace City klap je de stoel omhoog om toegang te krijgen tot het handige, optionele opbergvak om je laptop, belangrijke documenten en andere benodigdheden netjes en veilig uit het zicht op te bergen.
(Alleen met bank)

Documentatie

Occasions

Hieronder vind je een kleine selectie uit ons totale aanbod aan occasions! Zoals je van Toyota mag verwachten, zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie

Ontdek meer over de Proace City op Toyota.nl