9,2
3.841 beoordelingen
pinnen.jpg

Betaling

Hier vindt u informatie voor de betaling van uw "nieuwe" auto.

Uw "nieuwe" auto dient betaald te zijn op het moment van afleveren. Voor de volgende onderwerpen vragen wij uw aandacht.

  • Betaling per bank

  • Betaling per pin

  • Contante betaling niet mogelijk

Betaling per bank

Het heeft onze voorkeur om te betalen via de bank. U kunt voorafgaand aan de aflevering het bedrag onder vermelding van het klantnummer of factuurnummer(staat bovenaan de factuur) overmaken op ons rekeningnummer. De betaling wordt op werkdagen direct verwerkt. In het weekend kan het soms zo zijn dat de betaling wordt vertraagd. Wij adviseren u om de overboeking voor afleveringen op zaterdag op vrijdag te doen. Hieronder vindt u de drie banknummers van de vestigingen.

Als u tijdens de aflevering de betaling wenst over te schrijven kunt u gebruik maken van onze computer. Neem dan wel u bankpas en eventuele bankreader mee!

Vestiging Banknummer
ADG Hoogeveen BV NL39 ABNA 0800 1709 97
ADG Emmen BV NL94 ABNA 0800 1712 68
ADG Assen BV NL67 ABNA 0800 1707 84
ADG Groningen BV NL33 ABNA 0118 1144 41
ADG Veendam BV NL98 ABNA 0118 1524 59

Betaling per pin

U kunt uw auto ook betalen met uw pin. Wel belangrijk om vooraf bij uw bank te informeren wat uw maximale pinlimiet is. Vaak kan de bank de limiet tijdelijk verhogen. Het komt bij sommige banken voor dat de tijdelijke limietverhoging alleen voor de eerste pintransacties van toepassing is op die dag, dus zorg dat je dan vooraf geen andere pinbetaling doet.

Contante betaling niet mogelijk

Voor uw veiligheid en voor onze veiligheid en de toenemende risico's en de hoge kosten accepteren wij geen contante betalingen boven de €3000. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Als een contante betaling tot uw enige mogelijkheid behoort, denken wij graag met u mee in het vinden van een oplossing. Neem daarvoor voorafgaand aan de aflevering contact op met uw verkoopadviseur.