9,2
3.830 beoordelingen
Terug naar overzicht
RWS 1.jpg

Auto Gorter levert 3 Toyota Hilux voor Rijkswaterstaat

De gespecialiseerde monteur en de specialist bedrijfsauto’s van Auto Gorter hebben vanochtend de auto’s uitgelegd en overhandigd aan de weginspecteurs.

Toyota Gorter is één van de geselecteerde dealers om exclusief de Toyota Hi-lux van Rijkswaterstaat te gaan leveren en te onderhouden. Vandaag gaan de eerste 3 gloednieuwe Rijkswaterstaat Hilux Professionals de weg op in Noord-Oost Nederland.
WhatsApp Image 2020-02-07 at 14.47.33 (1).jpeg

We zijn er trots op dat deze gele krachtpatsers Toyota’s zijn. Deze Toyota Hilux Professional is helemaal gebruiksklaar en voldoet geheel aan de wensen van Rijkswaterstaat: -Visuele en akoestische signalering, -speciale inrichting van de laadbak waaronder een Dynamisch Route Informatie Paneel en apparatuur voor communicatie met landelijke verkeerscentrales.

Een groep monteurs van Toyota Gorter is speciaal voor deze auto’s opgeleid om de beste service te kunnen verlenen aan deze unieke voertuigen. Voor het team van Auto Gorter een hele eer om een steentje te mogen bijdragen aan de belangrijke dienst van de overheid. Rijkswaterstaat is in Nederland verantwoordelijk voor de snelwegen (wegen die beginnen met een A) en een aantal autowegen (wegen die beginnen met een N). Ze zorgen ervoor dat onze wegen er goed bijliggen en dat ze veilig zijn. Ze repareren de weg als dat nodig is en zorgen ervoor dat er geen spullen op de weg liggen. Zo kan iedereen, de automobilist, de vrachtwagenchauffeur of motorrijder, zonder problemen op zijn of haar bestemming komen. Ze helpen ook bij een ongeval of als iemand met pech stil staat. In de winter strooien ze zout op de weg als het glad is.

De gespecialiseerde monteur en de specialist bedrijfsauto’s van Auto Gorter hebben vanochtend de auto’s uitgelegd en overhandigd aan de weginspecteurs.

RWS 3.jpg