9,2
3.830 beoordelingen
Terug naar overzicht
WhatsApp Image 2022-04-29 at 2.45.07 PM.jpeg

Auto Gorter start in Assen met professionele autoverhuur

De regionale professionele autoverhuurder

Assen – Auto Gorter aan de Industrieweg start per 1 mei met het verhuren van personenauto’s en bestelbussen voor de particuliere en zakelijke markt. In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen dit bedrijf.

Auto Gorter heeft het besluit genomen auto’s en (verhuis)bussen te gaan verhuren om daarmee tegemoet te komen aan de veranderende mobiliteitsbehoeften. “Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Zeker in deze tijd willen particulieren en bedrijven zich bedrijven zich niet vastleggen aan langdurige stugge contracten maar flexibel blijven en toch tegen een scherpe prijs huren of shortleasen. Aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen.”

WhatsApp Image 2022-04-29 at 3.33.52 PM.jpeg

Autoverhuur is in ons autobedrijf een mooie aanvulling. Omdat we steeds meer de vraag kregen naar auto’s of (verhuis)bussen voor de verhuur of shortlease hebben we er bewust voor gekozen om niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking met Autohopper aan te gaan. Auto’s verhuren is echter een vak apart en om die reden sluiten wij ons bij de Autohopper formule aan. Autohopper verwerft een steeds groter aandeel in de autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 125 vestigingen in Nederland. Vanaf nu kunnen we nieuwe personenauto’s, personenbussen en (verhuis)bussen (ook bakwagens met laadlift) verhuren die altijd nieuw en voorzien zijn van airco en audio-installatie, en je huurt al een personenauto vanaf slechts € 29,- per dag! Sander Wilschut van Autohopper legt uit: Auto Gorter verhoogt haar servicegraad en de consument kan dichtbij tegen een uiterst scherp tarief een betrouwbare auto of bus huren.

No-nonsense

Autohopper is een formule die vanuit de klant uit is bedacht en ontwikkeld. Een no-nonsense autoverhuurbedrijf waardoor het makkelijk en dichtbij is om een auto te huren, ter plekke of via internet. En vergeet niet de flexibiliteit; dus ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease. Het doel is om uit te groeien tot een brede mobiliteitspartner in onze regio.

Reserveren

Neem voor reserveren contact op met Autohopper Assen (Industrieweg 40, Assen)

Tel: 0592-298008 of ga rechtstreeks naar de website: www.autohopper.nl.