9,2
3.839 beoordelingen
Terug naar overzicht
WhatsApp Image 2022-01-26 at 10.31.08.jpeg

Levering van 13 nieuwe Toyota's aan de Provincie Drenthe

Er is gekozen voor de oersterke Toyota Hilux

Gisteren heeft Toyota Gorter in Assen 13 nieuwe Toyota Hiluxen afgeleverd. Er is gekozen voor de oersterke Toyota Hilux met een goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en kracht. Deze dienstvoertuigen zijn volledig op maat gemaakt voor de Provincie zodat de kantonniers veilig hun werk kunnen doen. Op de afbeelding neemt dhr. Kamps van de Provincie de eerste auto in ontvangst. Stephan Timmer, verkoop leider en specialist zakelijke markt, overhandigd de sleutels.

De auto's zijn volledig op maat gemaakt om te voldoen aan de wensen en eisen die gestelt worden aan deze voertuigen. De auto's dragen bij aan de veiligheid van onder andere de provinciale wegen. Zo zijn de auto's uitgerust met duidelijke waarschuwingsborden, gereedschappen en hulpmiddelen. De medewerkers die deze voertuigen gebruiken worden ook wel kantonniers genoemd. Het werk wat de kantonniers doen is niet zonder risico. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers van de provincie veilig hun werk kunnen doen zijn de auto's voorzien van onder andere een opvallende kleur, camerasystemen en zwaailampen en flitsers.

WhatsApp Image 2022-01-26 at 10.04.21.jpeg
Toyotaaflevering_provinciedrenthe©Imageby-ilse_+31614998614_1.jpg

Auto Gorter heeft de samenwerking gezocht met verschillende gespecialiseerde bedrijven. Zo heeft ASH Carrosserie de ombouw van de auto verzorgd. Trim-Line heeft een bijdrage geleverd aan de zichtbaarheid van het voertuig en Marelko Benelux heeft onder andere de auto's voorzien van de vele flitsers. Ebo van Weel heeft de verkeerssystemen en de bijbehorende software gemonteerd. De medewerkers van Auto Gorter hebben de auto's afgebouwd en voorzien van verschillende accessoires en speciale banden.

Auto Gorter is onderdeel van de Auto Drenthe Groep. Het bedrijf heeft vestigingen in Assen, Emmen en Hoogeveen. Met vestigingen verspreid over de provincie kunnen de kantonniers altijd snel terecht bij één van filialen voor ondersteuning en vragen. De medewerkers van de Auto Drenthe Groep werken intensief samen, zijn betrokken en er is sprake van korte lijnen. Als u interesse heeft in een samenwerking, neem dan gerust contact op met Michael Rolvink. Michael is "Specialist Zakelijke Markt Buitendienst" en ondersteund u graag op het gebied van mobiliteitsvragen in de breedste zin van het woord.

Toyotaaflevering_gemeentedrenthe©Imageby-ilse_+31614998614_19.jpg
Toyotaaflevering_gemeentedrenthe©Imageby-ilse_+31614998614_25.jpg
Toyotaaflevering_gemeentedrenthe©Imageby-ilse_+31614998614_26.jpg
Toyotaaflevering_gemeentedrenthe©Imageby-ilse_+31614998614_22.jpg