9,2
3.858 beoordelingen
Terug naar overzicht
intechneau_imageby-ilse.jpg

Nieuwe Proace Electric voor Intechneau

Intechneau Ruinen kiest voor 100% Elektrische Toyota Proace

Deze week nam Intechneau Ruinen de nieuwe Toyota in ontvangst van Jeroen Kelly van Autobedrijf Henk Kelly en Martin Jutstra van Toyota Ruyne in Hoogeveen. Dit is de eerste volledig elektrisch aangedreven bus die Intechneau in gebruik neemt.

De elektrische bestelauto is niet meer weg te denken in het straatbeeld van de grote steden omdat elektrische bedrijfsauto’s nog wel de binnenstad in mogen en modellen met een verbrandingsmotor niet. Maar waarom dat elektrisch rijden in Ruinen en omgeving. Gertjan en Geke hebben daarover een duidelijke visie. “Om de verduurzaming in te zetten is het belangrijk dat we van moeten naar willen gaan. Vanuit ons bedrijf adviseren, leveren en monteren we duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, zonneboilers, een duurzame elektra-installatie, warmtepompen en ev-laadinstallaties. Een volledige elektrische bus zoals de Toyota Proace heeft een actieradius van ruim 300 km. Op deze manier komen we duurzaam voorrijden bij al onze klanten en met onze zonnepanelen rijden we voordelig. De aanschafprijs is dan wel wat hoger, maar er zijn nu zoveel stimuleringsmaatregelingen dat het al heel erg snel interessant wordt” aldus Gertjan.

intechneau_imageby-ilse_8.jpg

“We moeten niet gaan wachten op het moment dat het verplicht wordt, laten we hier in Drenthe het goede voorbeeld geven” voegt Geke er aan toe. Intechneau is met het installatieburo en de Intechneau Doe-Het-Zelf winkel een begrip in Ruinen. Jeroen en Martin hebben Gertjan en Geke geholpen bij het samenstellen van de auto en leveren deze bus gezamenlijk af. Intechneau kan zo gewoon in Ruinen terecht bij Autobedrijf Henk Kelly die vervolgens weer wordt bijgestaan vanuit het merk Toyota door Auto Ruyne. De Toyota Proace Elektric heeft maar liefst 5 jaar garantie tot 200.000 kilometer. Voor extra zekerheid geeft Toyota op het batterijpakket garantie tot 15 jaar of 1 miljoen kilometer. Intechneau heeft de eerste stap gemaakt naar een duurzaam wagenpark.

intechneau_imageby-ilse_14.jpg