9,2
3.839 beoordelingen
Terug naar overzicht
3Toyota Drenthe 154 Voorjaarsshow 2020 8.png

Primeur: ONLINE Paasshow Toyota Drenthe

Auto Lunenborg in Emmen, Auto Ruyne in Hoogeveen en Auto Gorter in Assen zijn 2e Paasdag Online open, met gesloten deuren. Bezoek de website, neem contact op en profiteer van veel voordeel.

Een bijzondere tijd vergt een bijzondere aanpak. De gezondheid van onze klanten en medewerkers nemen wij serieus. We hebben gezocht naar een creatieve oplossing zodat onze klanten toch kunnen profiteren van de acties tijdens onze Paasshow. Op 2e Paasdag zijn we online en telefonisch geopend. Om gebruik te maken van de extreme kortingen neem je op 2e Paasdag contact met ons op via de site, mail of telefoon.
Op 2e Paasdag zit er tussen 10.00 uur en 17.00 uur een compleet team klaar om direct te reageren

Door het corona-virus en de adviezen van de overheid vonden we het geen goed idee om onze showroom deuren op 2e Paasdag te openen. We weten dat door de Paasacties het vaak erg druk wordt op zo'n dag. Samen hebben we gezocht naar een veilige oplossing. We willen niet het risico lopen dat er een onverantwoorde situatie ontstaat in onze showroom. Om dat te voorkomen hebben we voor deze aanpak gekozen en zijn we alléén Online open. We hebben ons goed voorbereid. De verkoopmedewerkers van iedere bedrijf zitten, op gepaste afstand van elkaar, klaar om de telefoontjes en online reacties direct op te vangen. Van iedere gebruikte auto hebben we een introductiefilmpje gemaakt zodat we onze klanten van complete informatie kunnen voorzien. We zijn in staat om video te bellen en foto's uit te wisselen zodat we ook een inruilauto kunnen taxeren. We maken direct een offerte op maat.

Iemand wil toch graag een auto eerst zien en proberen?

Uiteraard is dat mogelijk. We maken op 2e Paasdag direct een afspraak. De afspraak kan bij ons op de zaak plaatsvinden, waar we een veilige omgeving creëren voor de klant. We zijn ook bereid om de auto bij de klant thuis te brengen, zodat een potentiële koper op zijn gemak thuis de auto kan bewonderen en proberen. Uiteraard ontsmetten we vóór en na iedere bezichtiging en proefrit de auto.

Bekijk het extreem Paasvoordeel door hier te klikken