9,2
3.839 beoordelingen
Terug naar overzicht
WhatsApp Image 2020-03-24 at 09.35.19.jpeg

Werkplaats en Showroom geopend

Onze werkplaatsen en onze showrooms zijn open. We helpen u graag, maar wel op een verantwoorde manier.

Onze werkplaats en onze showroom is geopend. We hebben veel maatregelingen genomen zodat we klanten in een veilige omgeving kunnen ontvangen en medewerkers veilig hun werk kunnen doen.

De regels zoals voorgeschreven door het RIVM hanteren we strikt en daar zijn onze werkplekken op afgestemd. Handen wassen, desinfecteren en vooral de 1,5 meter afstand staan daarin centraal. Tevens worden werkplekken, wachttafels, koffiemachines etc meerdere malen per dag met desinfectie gereinigd. We gebruiken stuur- en stoelhoezen als we een auto verzetten. Bij proefritten reinigen we vooraf en achteraf de auto’s waarin gereden wordt. Kortom, we doen er alles aan om verspreiding van het virus te voorkomen en blijven u gelijktijdig van dienst met onze producten en diensten. Als u ondanks alle voorzorgsmaatregelen liever online met ons in contact bent voor een andere auto of voor advies op het gebied van onderhoud kan dat natuurlijk ook. Ook halen en brengen we voertuigen voor service, APK en wielenwissels.

Verkoop

Onze showroom is erop ingericht om op een veilige manier met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Bij voorkeur maken we een afspraak zodat we uw bezoek kunnen voorbereiden en voorkomen we dat er te veel mensen tegelijk in de showroom aanwezig zijn. We houden 1,5 meter afstand en reinigen de bureaus en stoelen na ieder bezoek. Het is mogelijk dat we de auto waarvoor u interesse heeft bij u thuis brengen zodat u de auto daar op uw gemak en in uw eigen omgeving kunt bekijken en kunt proberen. Nadien halen we de auto weer op en kunnen we u online verder voorzien van informatie. Afgelopen dagen hebben we al diverse auto’s verkocht en ingeruild doormiddel van het delen van foto’s en video’s. Als klanten komen proefrijden desinfecteren we vooraf het voertuig en na de proefrit doen we wederom hetzelfde. We kunnen met u communiceren via Whatsapp, video, facetime, facebook en Messenger.

Klik hier voor uitgebreide info over onze dienstverlening
Contact