9,2
3.839 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ADG Groep

9,2

3.839 beoordelingen

Goede service. Men houdt zich goed aan de afspraken

Joost de Jonge (Nieuw Schoonebeek)
16-07-2014

Vertrouwen

Mevr. Y.A.M. Wijdeven (Emmen)
16-07-2014

Goede auto's, prettige omgang.

Anoniem
16-07-2014

Prima service en zeer klantvriendelijk

Anoniem
16-07-2014

dealer geeft een betrouwbare indruk, netjes gehoplen

Harry Norder (Nieuwe Pekela)
16-07-2014

ons kent ons

Anoniem
16-07-2014

Prima personeel. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Kopje koffie erbij. Je hoeft nooit heel erg lang te wachten.

M.A. Bakker (Coevorden)
16-07-2014

Klantvriendelijk, goede service

Anoniem
10-07-2014

correcte en transparante benadering bij deze dealer.

Anoniem
10-07-2014

Omdat ze erg klantvriendelijk zijn en eerlijk

Mevr. H.A. ten Bruggencate (Sellingen)
10-07-2014

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam en bieden een goede goede service. Ik word er als KLANT behandeld en niet als een nummer.

Anoniem
10-07-2014

Vertrouwd

Anoniem
10-07-2014

Na de ronduit slechte ervaringen in Leeuwarden wilde ik stoppen met Toyota.De heren van Toyota in Leeuwarden Valkema/Galema menen dat de dealer Koning is.Louwman weet dat de client koning is.Blij dat ik nu in Groningen terecht kan.

henk verburg (wierum)
09-07-2014

klantvriendelijikheid is heel goed; er ging alleen iets mis met het duidelijk maken van de wijze van betalen en daardoor ontstond er toen een probleem.

Anoniem
09-07-2014

vriendelijke en goede service

Anoniem
09-07-2014

Je word er snel en op keurige wijze geholpen.

Anoniem
09-07-2014

Ben zeer hartelijk ontvangen en de wachttijd werd zeergoed opgevangen met koffie enandere drankjes ook kon ik vervangend vervoer krijgen PERFECT

A Schiltkamp (Oude Pekela)
09-07-2014

Goede uitleg van de reparatie plus kosten.

Anoniem
09-07-2014

Correct, vriendelijk, meedelen in de gemaakte reparatie die net buiten de garantie viel.

Gea nanninga (Assen)
08-07-2014

Vlotte service.

Anoniem
08-07-2014

goede duidelijke afspraken, goede adviezen , en zeer meedenkend goede en nette monteurs en vriendelijke medewerkers, gewoon een voorbeeldgarage.

anton kruijer (mantinge)
08-07-2014

Goede service, prettig omgang met klanten.

Anoniem
08-07-2014

Vriendelijkheid, vlotte en correcte afhandeling.

Anoniem
08-07-2014

Duidelijke en snelle service.

G.Bolhuis (Kropswolde)
08-07-2014

omdat het daar zeer goed en betrouwbaar is.

Mevr Frey-Jansen (Blijham)
08-07-2014

geen ervaring met Auto Gorter, Assen; was bij Louwman Veendam maar de inruilvergoeding deed mij overgaan naar Assen.opmerking over de nieuwe Yaris Now , volgens mij is de binnenzijde van het achterspatboord niet goed afgewerkt; er blijft een opvangbordje voor sneeuw en modder over.

Anoniem
08-07-2014

Tevreden over afhandeling, prijsstelling en service.

Jan Meuleman (Assen)
08-07-2014

we zijn tevreden over dealer.

jan vulperhorst (smilde)
08-07-2014

Vroegtijdig bericht voor een A.P.K.keuring en daarmee kon ik gemakkelijk via de mail een afspraak maken.Daarbij werd gevraagd of ik vervangend vervoer nodig had. En ook dat was gauw geregeld.

Annemieke Korf (Assen)
08-07-2014

Goede service.

Anoniem
08-07-2014