9,2
3.858 beoordelingen

Beoordelingen Toyota ADG Groep

9,2

3.858 beoordelingen

tevreden over het onderhoud en de vakkennis, punt is wel dat het onderhoud bij de merkdealer steeds duurder wordt. Ook als je kijkt naar afleverbeurten bij het kopen van een nieuwe auto. In 2008 toen ik de groene corolla kocht waren de afleverkosten 295 euro. Toen ik dit jaar keek voor een nieuwe auto waren de afleverkosten 595 euro. De werkzaamheden binnen een afleverbeurt zijn vast niet veranderd. UIteindelijk heb ik dus bij een niet merkdealer mijn nieuwe auto gekocht wat een hoop geld heeft gescheeld.

Anoniem
12-06-2014

Werd correct geholpen en alles is volgens afspraak uitgevoerd. Toen de auto klaar was werd ik gebeld. En de auto was helemaal schoon gemaakt zowel binnen als buiten.

Anoniem
12-06-2014

wij komen al jaren bij deze dealer en hebben alleen maar goede ervaringen

h.huiting (alteveer)
12-06-2014

met een gerust hart lever ik af, omdat ik weet dat alles correct geregeld wordt

Anoniem
12-06-2014

Wordt altijd netjes en correct behandeld en men houd zich aan de afspraak

G.Rakers (assen)
11-06-2014

wij komen al 10 jaar bij deze dealer, en worden altijd correct behandeld.

Meijer
11-06-2014

zeer goed bedrijf voor de klanten.

j.p.dijkema (groningen)
11-06-2014

ik ben zeer tevreden met deze dealer in Veendam.

Ad van Maastrigt (Veendam)
11-06-2014

Betrouwbaar, duidelijk, no nonsense, goede info op tijd, altijd bereikbaar, integer

Anoniem
11-06-2014

Vanwege goede service; afspraken worden goed nageleefd .

Anoniem
11-06-2014

Ik heb een 8 gegeven, ruim voldoende. Goed geadviseerd, uitgevoerd en goed gecomuniseerd

Jan Anholts (Assen)
10-06-2014

het maken van de afspraak de korrekte uitvoering goede voorlichting goede service vriendelijkheid

Anoniem
10-06-2014

Ik word op een zeer correcte wijze te woord gestaan en/of geholpen. Ik heb een zeer sterk gevoel van vertrouwen over het onderhoud van mijn Toyota. Vertrouwen is voor mij van groot belang inzake de kosten van het onderhoud. Toyota onderdelen zijn duur t.o.z. van andere merken. Helemaal in vergelijking met de prijzen in Duitsland. Pas die kosten aan en jullie verkopen zeker twee keer het aantal Toyota's als jullie nu doen. Ik neem dit mijn dealer niet kwalijk, maar de importeur wel.

Anoniem
10-06-2014

Prima ontvangst, altijd overleg, gratis vervangend vervoer (auto of fiets). Zo wil je behandeld en geholpen worden. Verder is de Prius gewoon een hele fijne auto.

Ruud Hendriksen (Assen)
05-06-2014

Ze hebben altijd aandacht voor je.

Anoniem
05-06-2014

zeer deskundig en vriendelijk personeel

H.M. ter Horst
05-06-2014

Goede ontvangst en behandeling klant

SF. Vast (Zuidlaren)
05-06-2014

Deskundig personeel, nakomen van afspraken, indien aan de orde telefonisch overleg vooraf over reparatie en de hiermee gepaard gaande kosten, mondelinge uitleg over het verrichtte onderhoud en persoonlijke bejegening.

H. van Riezen (Assen)
05-06-2014